loading

Destinacije

Berlin

Berlin je s više od 3,5 milijuna stanovnika najveći i glavni grad Njemačke i nakon Londona drugi najveći grad Europske unije. Prije Drugog svjetskog rata imao je 4,5 milijuna stanovnika, a u vrijeme Hladnog rata od 1949. do 1990. bio je podijeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin.

Berlin je smješten na rijekama Spree i Havel na sjeveroistoku Njemačke. 
Berlin je svjetski grad kulture, politike, medija i znanosti. Njegovo gospodarstvo temelji se na visokotehnološkim tvrtkama i uslužnom sektoru, koji obuhvaća raznoliku paletu kreativnih industrija, istraživačkih ustanova, medijskih korporacija i mjesta okupljanja. Berlin služi kao kontinentalni koncentrator za zračni i željeznički promet i ima vrlo složenu mrežu javnog prijevoza. Metropola je popularna turistička destinacija. Značajne industrije također uključuju informatičku tehnologiju, farmaceutske proizvode, biomedicinsko inženjerstvo, čistu tehnologiju, biotehnologiju, gradnju i elektroniku.

Berlin je dom svjetskih sveučilišta, orkestara, muzeja i zabavnih sadržaja, a domaćin je brojnim sportskim događajima.  Zoološki vrt je najposjećeniji zoološki vrt u Europi i jedan od najpopularnijih u svijetu. S najstarijim filmskim studio kompleksom u svijetu, Berlin je sve popularnija lokacija za međunarodne filmske produkcije. 
Berlin je također poznat po svojim festivalima, raznolikoj arhitekturi, noćnom životu, suvremenoj umjetnosti i vrlo visokoj kvaliteti života. 

Dvije vrlo prometne zračne luke Berlin Tegel (EDDT, TXL) i Schoenefeld (EDDB, SXF) su moderni i dobro organizirane zračne luke, a obje se mogu koristiti za sve vrste letova.

Najam aviona (Čarter) - Destinacija Berlin

Ako želite unajmiti zrakoplov (čarter aviona) za ovu ili neku drugu destinaciju slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme. Popunite obrazac za kontakt ili nam se obratite izravno e-poštom ili telefonom: E-mail: info@aircharter-croatia.com  TEL: +385 1 4101 550  FAX: +385 1 4101 551  MOB: +385 98 868 223

Uživajte u IZVRSNOM putovanju s nama.

Slike s Instagrama

Za bolji korisnički doživljaj ova web stranica pohranjuje kolačiće. Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija