loading

Zašto & O nama

Zašto & O nama

BROKER ZA NAJAM AVIONA, ZAŠTO?

Vrlo slično putničkim agentima, broker za čarter će najam aviona pokušati uskladiti Vašim potrebama na putovanju s najboljom opcijom raspoloživih aviona ili helikoptera, te po najboljoj cijeni. Nije važno da li je to poslovno putovanje za VIP osobe ili let za veliku skupinu putnika, brokeri u avio prijevozu imaju pristup flotama i operaterima. Mnogi brokeri također prošire svoje usluge i na sadržaje na tlu i tijekom leta.
Trebate li Wi-Fi? Želite obrok od pet sljedova brodu ili ćete samo nešto lagano prigristi tijekom leta ? Ili možda trebate prijevoz kad sletite ili hotelsku sobu? Brokeri mogu voditi brigu o svim detaljima Vašeg puta.

PREDNOSTI

Možete sletjeti ili poletjeti kad god poželite - bez da ovisite o rasporedu zračnih prijevoznika ili bez da provodite dugo vremena na putu ili na presjedanja. Možete ići u kud god poželite, obaviti Vaše posao i vratiti se kada god želite. To znači uštedu novca na hranu, smještaj, iznajmljivanje automobila i sl.. To bi također moglo značiti da imate više dragocjenog vremena na raspolaganju za provođenje sa svojim klijentima ili obitelji.
Sa unajmljenim zrakoplovom, često se može sletjeti, kad god i gdje god želite - obično mnogo bliže Vašem odredištu. Možete izbjeći velike gužve, zrakoplovna čvorišta. Za Vas možemo organizirati i da Vas, kad sletite, na pisti čeka automobil.

ŠTO RADIMO

Mi Vam dajemo cijenu i dostupnost birane između stotine vodećih operatera, te nudimo razne kombinacije ruta na više od 40.000 zračnih luka kako bi imali najbolju usporedbu i izbor. Možemo jamčiti barem nekoliko ponuda u vrlo kratkom vremenskom razdoblju i prikazati Vam najbolje kako bi Vam olakšali i maksimalno pojednostavili izbor. 
Trudimo se kako bi naša ponuda bila najdetaljnija na tržištu - usporedite i odaberite avion nakon pregleda stvarnih tlocrta zrakoplova i stvarnih slika zrakoplova.

ZAŠTO ANGAŽIRATI BROKERA?

Brokeri u svakom trenutku znaju gdje se nalazi koji zrakoplov, te koji bi zrakoplov najbolje odgovarao Vašem upitu. 
Brokeri imaju:

  • Pristup većini flota zrakoplova, omogućujući Vam da letite na najučinkovitiji način, te potpuno prilagođeno Vašem rasporedu.
  • Dobre odnose s više prijevoznika/operatera na više lokacija (domaćih i međunarodnih), a sve kako bi Vam pružili besprijekornu uslugu gdje god idete.
  • Znanja o zračnom prometu i pristup informacijama među kojima će brzo prepoznati dobru priliku kada se uslijed vremenskih i last minute rasporea dogode promjene koje zahtijevaju drugu zračnu luku ili zrakoplov.
  • Pristup informacijama o sigurnosnim standardima operatera, pilotima i zrakoplovima.
  • Znanje operativnih propisa i ograničenja, tako da imate jamstvo da čarter operater poštuje pozitivne protokole.
  • Znanje o potrebnoj papirologiji. Brokeri će pregledati certifikate operatera, zapise o sigurnosti i voditi brigu o Vašim potrebama osiguranja.

Za bolji korisnički doživljaj ova web stranica pohranjuje kolačiće. Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija