loading

Destinacije

Ženeva

Ženeva je drugi najveći grad u Švicarskoj (nakon Züricha). Smješten na mjestu gdje rijeka Rona izlazi iz Ženevskog jezera, to je glavni grad Ženevskog Kantona.

Općina ima 200.000 stanovnika i kanton ima gotovo 500.000 stanovnika.

Ženeva je globalni grad, financijski centar i svjetski centar za diplomatiju zbog nazočnosti brojnih međunarodnih organizacija, uključujući sjedište mnogih agencija Ujedinjenih naroda i Crvenog križa. Ženeva je domaćin najvećeg broja međunarodnih organizacija na svijetu. Također tu je potpisana Ženevska konvencije, koje se uglavnom odnosi na postupanje s ratnim neborcima i ratnim zarobljenicima.

Godine 2017., Ženeva je rangirana kao petnaesti po redu najvažniji financijski centar za konkurentnost indeksa Global Financial Centers, peti u Europi iza Londona, Züricha, Frankfurta i Luksemburga. Istraživanje tvrtke Mercer iz 2009. godine pokazalo je da Ženeva ima treću najvišu kvalitetu života od bilo kojeg grada u svijetu.

Aerodrom u Ženevi (LSGG, GVA) je moderna i vrlo dobro organizirana zračna luka, a može se koristiti za bilo koju vrstu leta.

Najam aviona (Čarter) - Destinacija Ženeva

Ako želite unajmiti zrakoplov (čarter aviona) za ovu ili neku drugu destinaciju slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme. Popunite obrazac za kontakt ili nam se obratite izravno e-poštom ili telefonom: E-mail: info@aircharter-croatia.com  TEL: +385 1 4101 550  FAX: +385 1 4101 551  MOB: +385 98 868 223

Uživajte u IZVRSNOM putovanju s nama.

Slike s Instagrama

Za bolji korisnički doživljaj ova web stranica pohranjuje kolačiće. Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija