loading

Katalog aviona

Hawker Beechcraft Premier 1A

Beechcraft Premier 1A je lagani poslovni mlazni zrakoplov proizveden od strane Beechcraft Odjela iz Hawker/ Beechcraft tvornice 2005. godine kao nasljednik modela Premier 1. Zrakoplov je dizajniran da se natječe s modelima zrakoplova Cessna CitationJet.

Glavna značajka modela Premier 1A je njegova prostrana kabina, koja je viša i šira od svih svojih Cessna suparnika i bilo kojeg drugog zrakoplova u svojoj klasi. Premier 1A je kategoriziran kao mali mlazni avion (Light Jet), ali širina kabine i visina su, u stvari, veći od nekih super malih mlaznih aviona (Super Light Jet) kao u modelu Learjet 45XR npr. Premier 1A je vrlo prostran i može primiti 6 putnika u klubu 4 sjedećih mjesta + 2 pojedinačna sjedala.

Premier 1A je konstruiran s kompozitom visoke čvrstoće, od ugljičnih vlakana / epoksi saćaste strukture trupa koji je također odgovoran za omogućavanje avionu  Premier 1A pristojan domet i dobru maksimalnu brzinu krstarenja. Premijer I i IA mogu se certificirati za operacije s jednim pilotom. Motori su Williams International FJ44-2A motori.

Najam aviona (Čarter) - Premier 1

Ukoliko želite rezervirati, iznajmiti ovaj ili neki drugi zrakoplov slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona u bilo koje vrijeme, a možete i ispuniti kontakt obrazac u nastavku pa ćemo se mi javiti Vama s opcijom koja najviše odgovara Vašim potrebama.

E-mail: info@aircharter-croatia.com  TEL: +385 1 4101 550  FAX: +385 1 4101 551  GSM: +385 98 868 223

Za bolji korisnički doživljaj ova web stranica pohranjuje kolačiće. Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija