loading

Destinacije

Zagreb

Zagreb je glavni grad Hrvatske. To je stari srednjoeuropski grad i mjesto gdje se nalazi naše sjedište. Grad se nalazi pored rijeke Save i planine Medvednica.

Grad je izrastao iz dva srednjovjekovna naselja, a ta su naselja bila okružena zidinama i kulama, čiji ostaci još uvijek preživljavaju. Zagreb je bio važna utvrda protiv Turaka između četrnaestog i osamnaestog stoljeća.

U sedamnaestom i osamnaestom stoljeću velik dio grada obnovljen je u baroknom stilu, a izgrađene su nove palače i crkve. Mnogi se bogati ljudi preselili u grad i grad je nadvladao svoje srednjovjekovne četvrti. Godine 1880. grad je oštećen u velikom potresu, a naknadno je došlo je do rekonstrukcije i modernizacije grada. Tramvaji su 1891. godine prolazili kroz grad, vučeni konjima a od 1905. godine upravljani električnim pogonom. Grad postaje glavni grad nakon 1990. godine.

Zagreb ima kontinentalnu klimu i važan je međunarodni poslovni i trgovački centar.

Mnogo je za vidjeti i raditi u Zagrebu, mnoge galerije i muzeji, kao i česti festivali i događaji te najbolji advent u zimsko vrijeme. Grad doživljava dosta kongresnog turizma s čestim poslovnim sajmovima i događajima. Grad ima puno rekreativnih centara i veliki stadion. Postoje mnogi izleti na raspolaganju za razgledavanje grada i okolice.

Glavna i jedina zračna luka u Zagrebu imenovana po prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman ex. Pleso (kodovi LDZA ZAG) je međunarodna zračna luka koja može prihvatiti bilo koju vrstu zrakoplova. Od nje do centra grada lako je doći s bilo kojim terenskim prijevozom.

Najam aviona (Čarter) - Destinacija Zagreb

Ako želite unajmiti zrakoplov (čarter aviona) za ovu ili neku drugu destinaciju slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme. Popunite obrazac za kontakt ili nam se obratite izravno e-poštom ili telefonom: E-mail: info@aircharter-croatia.com  TEL: +385 1 4101 550  FAX: +385 1 4101 551  MOB: +385 98 868 223

Uživajte u IZVRSNOM putovanju s nama.

Slike s Instagrama

Za bolji korisnički doživljaj ova web stranica pohranjuje kolačiće. Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija